Registrera företaget

Är företaget redan registrerat och du har inloggningsuppgifter kan du beställa dina kort här. Är företaget inte registrerat följer du instruktionerna nedan.

1. Fyll i formuläret

Till ansökan ska registerutdrag från Skatteverket och registreringsbevis från Bolagsverket bifogas. OBS! Det är endast registreringsbevis från Bolagsverket som godtas vid registrering.
Om ni vill ha företagets logotyp på ServiceID-kortet ska den bifogas med ansökan. Logotypen kan bifogas i vilket format som helst.

2. Signera delegeringsbevis

När formuläret är ifyllt och har skickats till Nexus  kommer du att få ett mejl med med ett delegeringsbevis bifogat som pdf. Detta delegeringsbevis ska du skriva ut, läsa och signera. Signerat delegeringsbevis skickas sedan till:
Nexus ID Solutions, ServiceID registrering
Telefonvägen 26, 126 26 Hägersten
Du kan även skicka delegeringsbeviset till cardsupport@nexusgroup.com.

Har du inte bifogat registerutdrag och registreringsbevis till formuläret går det bra att skicka det tillsammans med delegeringsbeviset till Nexus ID Solutions.

3. Inloggningsuppgifter skickas till beställare

När din registreringen och delegeringsbeviset är kontrollerade och godkända skickar Nexus inloggningsuppgifter till de personer som du har angett som beställare för ServiceID.

4. Beställ nya ServiceID-kort

Med dina inloggningsuppgifter beställer du nya ServiceID-kort här

 


Har du frågor är du välkommen att kontakta Nexus ID Solutions på cardsupport@nexusgroup.com