Registrera företag

Registrera företag

Här registrerar du ditt företag för att ni ska kunna beställa ServiceID-kort.

Är företaget redan registrerat och du har fått dina inloggningsuppgifter kan du beställa dina kort under ”Beställ”. Är företaget inte registrerat följer du instruktionerna nedan.

1. Fyll i formuläret nedan.

Till ansökan ska registerutdrag från Skatteverket och registreringsbevis från Bolagsverket bifogas. OBS! Det är endast registreringsbevis från Bolagsverket som godtas vid registrering.
Om ni vill ha er logotyp på ert ServiceID-kort ska även denna bifogas till ansökan. Logotypen kan bifogas i vilket format som helst.

2. Signera delegeringsbevis.

När formuläret är ifyllt och har skickats till Nexus ID Solutions kommer du att få ett mejl med med ett delegeringsbevis bifogat som pdf. Detta delegeringsbevis ska du skriva ut, läsa och signera. Signerat delegeringsbevis skickas sedan till Nexus ID Solutions: Nexus ID Solutions, ServiceID registrering, Telefonvägen 26, 126 26 Hägersten. Du kan också faxa delegeringsbeviset till 08-685 45 61 eller scanna in det och skicka till serviceid@nexusgroup.com.

Har du inte bifogat registerutdrag och registreringsbevis till formuläret går det bra att skicka det tillsammans med delegeringsbeviset till Nexus ID Solutions.

3. Inloggningsuppgifter skickas till beställare.

När din registreringen och delegeringsbeviset är kontrollerade och godkända skickar neXus ID Solutions inloggningsuppgifter till de personer som du har angett som beställare för ServiceID.

4. Beställ era ServiceID-kort på www.serviceid.se.

Inloggningsuppgifterna används under fliken ”Beställ” som ger er tillgång till era beställningssidor.


Har du frågor om beställningsförfarandet eller tekniska frågor kontakta Nexus ID Solutions på serviceid@nexusgroup.com eller 010-33 33 700.